Eurobasket

Καλέντζου στον ΣΠΟΡ FM: «Καλύτερα κάποιοι να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Μίσσα»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Κώστα Μίσσα και τη δουλειά του η Τούλα Καλέντζου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το εγκώμιο του Κώστα Μίσσα έπλεξε η Τούλα Καλέντζου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η παλαίμαχος παίκτρια της Εθνικής ομάδας, που έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια με τον Έλληνα κόουτς, τόνισε πως ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες… συστάσεις, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως όλα τα… λεφτά είναι το δίδυμο Καλάθη-Σλούκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιάννη Κυφωνίδη η Τούλα Καλέντζου:

Για τα υποτιμητικά σχόλια κατά του Κώστα Μίσσα: «Ήταν αντιεπαγγελματικό και αντισυναδελφικό αυτό που έκανε ο Λιθουανός προπονητής. Πιστεύω ότι γύρισαν μπούμερανγκ οι δηλώσεις, καθώς έδωσαν ένα κίνητρο παραπάνω. Για την αξία του κόουτς Μίσσα, καλύτερα κάποιοι να μην τον πιάνουν στο στόμα τους. Είναι χρόνια στον χώρο και ξέρει από όλες τις πλευρές το μπάσκετ. Έχει κατηγορηθεί και αυτός και όλη η Εθνική ομάδα, από την ημέρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του. Έχει βαλθεί να τα ανατρέψει όλα. Θα είναι πιο βελτιωμένη η Εθνική στο παιχνίδι της Τετάρτης. Πέρα από το κομμάτι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, μεγάλο ποσοστό θα έχει και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Η ομάδα κατά τη γνώμη μου έδειξε ότι υστερούσε σε αυτό».

Για τα θετικά του Έλληνα κόουτς: «Είναι τελείως λάθος η προσέγγιση στα social media. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Όταν υπάρχει ένα πλάνο δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγει στο παιχνίδι. Μπορεί να βγει στο 80% ή στο 5%. Θυμάμαι τα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου, που έλεγαν οι προπονητές ότι δεν βγήκε το πλάνο, ότι είχαν σχεδιάσει κάτι άλλο… Δεν σημαίνει ότι όταν δουλεύεις κάτι, αυτό θα βγει στο παιχνίδι».

Για το ματς με τη Λιθουανία: «Απρόσμενα καλά βγήκαν τα πράγματα. Με λίγα λάθη και τόσο καλό ποσοστό στα τρίποντα δύσκολα χάνεις. Το δίδυμο Καλάθη και Σλούκα βγάζει ενέργεια και μυαλό μέσα στο γήπεδο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Μακάρι να τους βλέπαμε και μαζί σε μία ομάδα τον χειμώνα. Δεν θέλω να υποτιμήσω τους άλλους γιατί είναι ομαδική προσπάθεια. Από την άλλη, ίσως είναι καλό που δεν έχει ξεκάθαρο ηγέτη η ομάδα. Κάθε φορά αναλαμβάνει άλλος και παίρνει πάνω την ομάδα. Όπως και να έχει, η Εθνική παρ’ όλα αυτά που άκουσε, είναι μέσα στον στόχος της και είναι στις οκτώ καλύτερες ομάδες. Είναι ιδιότητα των Ελλήνων να εκμηδενίζουμε τις προσπάθειες, αλλά μετά από το χθεσινό συσπειρωθήκαμε σαν ομάδα».

Για τι βλέπει στη συνέχεια της διοργάνωσης: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο. Φτάνουμε στο τέλος και σίγουρα περνούν οι πιο καλές ομάδες. Αλλά, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Ξέρω πως δουλεύει ο κόουτς Μίσσας και πως ετοιμάζει τις ομάδες του. Θα είναι πανέτοιμη η ομάδα, όποιος και να είναι ο αντίπαλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x